Грижа за тялото

ВСИЧКИ НИЕ СЕ ГРИЖИМ ЗА ХИГИЕНАТА НА НАШЕТО ТЯЛО, но...
ГРИЖИМ ЛИ СЕ ТО ДА Е ЧИСТО И ОТ ВЪТРЕ ?

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХИГИЕНА НА ТЯЛОТО ОТ ВЪТРЕ?
Ежедневно си мием тялото, но хората рядко се замислят за това, че трябва да се почистят и червата. Храносмилателната ни система е като канализацията у дома, като тънките черва са канализационните тръби, а дебелото черво е тоалетната. Когато в канализацията ежедневно се изливат мазнини и отпадъци, тръбите се запушват. Тоалетната трябва периодично да се почиства.
Същото се случва и с храносмилателната ни система. Когато ежедневно пускате в нея мазна храна, много млечни продукти, месо и други продукти, съдържащи токсични елементи, в нея се натрупват хранителни отпадъци.
Ако позволите тези остатъци от разпадането на храната да се натрупат в червата ви, ще страдате от автоинтоксикация (самоотравяне) – заболяване, което възниква от усвояването на отпадъците на метаболизма: разложени вещества от червата или продукти на мъртви и заразени тъкани (като при гангрена). Токсините могат да се пренесат чрез кръвта из целия организъм и да попаднат във всяка клетка, предизвиквайки различни форми на болестта.
Ако Вие сте изпитвали някои от изброените по-долу симптоми, възможно е да сте имали автоинтоксикация и затова си струва да помислите за някаква програма за вътрешно прочистване:
• Алергия или непоносимост към някои продукти
• Лош дъх в устата, газове и изпражнения с непоносим мирис
• Запек, диария, нередовен стомах
• Чести простуди, вирусни заболявания
• Натрупване на газове, газове, чести чревни заболявания
• Непоносимост към мазна храна
• Ниско ниво на енергията, безпричинна слабост
• Болка в долната част на гърба
• Понижена съпротива спрямо инфекции
• Потребност от дълъг сън
• Болки в черния дроб или пикочния мехур
• Проблеми с кожата, обрив, акне, гнойни пъпки
Какво са шлаките? В медицината с този термин се обозначават неразтворени и непреработени вещества, т.е. патологически образувания, състоящи се от слузести изпражнения, вредни токсини, неизведени от организма лекарствени препарати. Шлаки се образуват практически във всички органи: в бъбреците, в черния дроб, жлъчния мехур, и се делят на няколко групи според химическия състав. Към шлаките се отнасят холестериновите плаки, засядащи във вътрешността на съдовете, токсини и солни отлагания в гръбнака и ставите, различни видове камъни: чернодробни, бъбречни, в жлъчния и бъбречния мехур, изпражнения, а също така и повишено количество слуз. Най-голямо количество шлаки има в дебелото черво, черния дроб и бъбреците – органите на отделителната система. В резултат на процесите на ферментация и гниене се образуват отровни продукти и газове. Токсичните вещества успяват да влязат в кръвния поток и с кръвта се разнасят по органи и системи, отравяйки всяка клетка. Една от най-важните функции на нашия организъм е неговата способност за детоксикация и самоочистване. Денем и нощем в режим non-stop се провежда обезвреждане на опасните съединения и извеждането им от организма. Всяка болест и продължителен стрес се съпровождат от натрупване на токсични вещества и затова изискват засилване на процесите на детоксикация и прочистване, включително и от "отравянето" с многобройни лекарствени препарати.
Защо трябва да се прочистват червата?
Лекарите от различни специалности добре знаят, че началото на много заболявания е свързано с червата. А да се проявят проблемите в работата на стомашно-чревния тракт могат къде ли и как ли не: по кожата (дерматит, псориазис, алергия), в белите дробове(бронхиална астма), в нарушение обмяната на веществата (затлъстяване, захарен диабет, остеохондроза, артрит), в нарушение ритъма на централната и вегетативната система, хронически запек и болести на пикочопроводните пътища, често главоболие и простудни заболявания, радикулити, мигрени. И това далеч не е целият списък.
Особено вреден е навикът да се яде обилно преди лягане. Сънят на гладен стомах – това е сеанс на детоксикация и прочистване на червата, а обилната вечеря превръща нощта в процедура на самоотравяне.За съжаление, повечето хора имат различни проблеми с червата и със състава на микрофлората и за много хора нарушената работа на червата е станала привично състояние, и те даже не предполагат, колко това влошава здравето им. Във връзка с което прочистването на червата е най-добрият начин за възстановяване и опазване на здравето.Ако прочистването се провежда грамотно, у повечето хора се повишава работоспособността, появява се усещане за лекота в тялото. Хората се чувстват подмладени отвътре, повишава се творческата активност.
Лесно Начало е Програма за Детоксикация! Най-доброто за хигиената на тялото от вътре!

/https://www.beautyzone-bg.com/
За повече информация свържете се с нас на телефон 0882332639
Или ни пишете на имейл info@beauryzone-bg.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Мразя Акнето ! Как се отървах от грозните пъпки ?!

GIULIANO GUDMAN ОБУВКИ

Обогатен гел с аргинин и глицерин "Active Life"